• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Welkom bij Swaab Juweliers

Al meer dan 40 jaar staat Swaab juweliers voor de beste service en mooiste collectie horloges en sieraden. Een winkel die is doorgegeven van vader op dochter.

Vakmanschap en service vormen bij ons de basis, om voor u de juiste keuze te kunnen maken bij elke gelegenheid. Swaab Juweliers heeft een uitgebreide collectie van sieraden en horloges. Met o.a. Ebel, Frederique constant, Tissot,  Seiko, Buddha to Buddha en Zinzi.  

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw aanzoek ring, trouwringen of geboortesieraad. Met onze exclusieve collectie van R&C, Alliance en Aller Spanninga, heeft u voor elk van deze speciale gelegenheden een perfect sieraad.  

In onze winkel kunt u ook terecht voor reparaties van, sieraden, horloges en klokken. Dit wordt allemaal gerepareerd in ons eigen reparatie atelier. In dit atelier ontwerpen wij ook onze eigen sieraden geheel naar de wens van de klant. Vaak gaat het dan om bijzondere gelegenheden als, huwelijk of geboorte.

Voor gedenksieraden hebben we een eigen afdeling, waar sieraden gemaakt kunnen worden met het as van uw dierbare. Samen met u zullen we rustig gaan zitten en ervoor zorgen dat er een mooie herinnering gemaakt wordt. Dit kan in de vorm van een ring, collier of armband zijn.

In de winkel is dus echt een zorgvuldig uitgekozen collectie van merken te vinden en dat is ook wat wij belangrijk vinden. Voor elke bijzondere gelegenheid een mooi bijpassend sieraad of horloge, zorgvuldig samengesteld met een lange traditie van vakmanschap en innovatie.

We nodigen u dan ook uit om onze collectie sieraden en horloges te bekijken en hopen u binnenkort in onze winkel te mogen begroeten. Mocht het voor u niet uitkomen om tijdens onze openingstijden langs te komen, bel dan gerust om een afspraak te maken voor wanneer het u wel uitkomt.

Het team van Swaab Juweliers