• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Materiaal band

Frederique Constant

Zwitsers horloge met een Nederlandse eigenaar

Frédérique Constant staat sinds 1988 voor exclusieve, klassieke en toch tijdloze heren en dames horloges. De jonge horlogemakers in Geneve creëren de ontwerpen met oprechte passie. Dit is onder meer zichtbaar in de precisie en kwaliteit van de details in de designs. Frédérique Constant is een horloge fabrikant gevestigd in Plan-les-Ouates, Genève, Zwitserland. Het bedrijf is betrokken bij alle stadia van het horloge productie, van het eerste ontwerp tot eindassemblage en kwaliteitscontrole. Frédérique Constant ontwikkelt, produceert en assembleert in-house kalibers, 21 verschillende versies sinds 2004. Swaab juweliers is sinds 2012 officiële dealer van Frederique Constant horloges.

Frédérique Constant – betaalbare luxe horloges

De manufactuur Frédérique Constant behoort tot de rijzende sterren van de Zwitserse horlogebranche. De onderneming uit Genève staat als geen ander voor betaalbare luxe. Dat geldt ook voor de gecompliceerde horloges met een eeuwigdurende kalender, flyback-functie of tourbillon.

Bijzonderheden

  • Hoogwaardige Zwitserse luxe horloges voor een geschikte prijs.
  • Gecompliceerde manufactuurkalibers met een tourbillon of een eeuwigdurende kalender.
  • Horlogical Smartwatch met talrijke gezondheidsfuncties.
  • Innovatie hoog in het vaandel

Het Nederlandse echtpaar Aletta Stas-Bax en Peter Stas richtten de onderneming Frédérique Constant op in 1988. De naam van het bedrijf bestaat uit de namen van twee van hun grootvaders: Frederique Schreiner en Constant Stas. Vier jaar na de oprichting presenteerde de fabrikant uit Genève zijn eerste zes horlogemodellen. Een plaatselijke horlogemaker zette de horloges in elkaar en voorzag ze van Zwitserse uurwerken. Tegenwoordig wordt de manufactuur gekenmerkt door een indrukwekkende in-house productie. Zelfontwikkelde kalibers met complicaties als een eeuwigdurende kalender, een tourbillon of een flyback-chronograaf behoren tot het repertoire. De prijzen van deze ingewikkelde horloges zijn zeer voordelig.

Frédérique Constant gaat met de tijd mee en heeft de Horlogical Smartwatch in het portfolio. Dat is een smartwatch met een klassieke analoge tijdweergave, die u via bluetooth met uw smartphone verbindt. Het handmatig instellen van de tijd is daardoor niet meer nodig. Bovendien heeft de Horlogical Smartwatch een aantal extra functies zoals een activity en een slaaptracker , een smart alarm, een wereldtijdfunctie en een dynamic coach. De E-Strap, een horlogeband met geïntegreerde software, heeft dezelfde functies als de Horlogical Smartwatch. Met deze E-Strap maakt u in een handomdraai een smartwatch van uw mechanische horloge. De leren horlogeband bevestigt u op dezelfde manier als een normale horlogeband.

Welke modellen zijn populair en wat kosten ze?

Frédérique Constant heeft talrijke heren- en dameshorloges in het portfolio. Het productpalet bevat onder andere ultradunne Slimline-modellen, dameshorloges met diamanten en gecompliceerde horloges uit de Manufacture-collectie. De fabrikant heeft vooral veel te bieden voor liefhebbers van dress watches. Fans van chronografen kunnen ook terecht bij Frédérique Constant, net zoals dames die een chic polshorloge met edelstenen zoeken.

Swaab juweliers officiele dealer van Frédérique Constant

Swaab juweliers is de officiële dealer van Frédérique Constant en verkoopt de modellen in de Dorpsstraat 6 in Mijdrecht. Wij maken graag een afspraak om u de modellen te presenteren of kom vrijblijvend langs in de winkel. Vragen over Frédérique Constant? Bel op 0297-283366 of mail naar info@swaabjuweliers.nl of via contact formulier of kom langs bij Swaab juweliers. Koffie staat voor u klaar!