• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Materiaal band

Ebel

Ebel horloges

Bij Swaab juweliers in Mijdrecht kun je terecht voor een uitgebreide collectie Ebel  dameshorloges en herenhorloges. De verschillende lijnen Classic Wave, Classic Sport, Brasilia, Beluga, Sportwave en New wave zijn te koop en te bezichtigen in onze winkel aan de Dorpsstraat 6 in Mijdrecht. Ook voor reparatie, taxatie, onderhoud en batterijwissel voor je Ebel horloge kun je bij Swaab juweliers terecht. Al meer dan 40 jaar een betrouwbare adres in de Ronde Venen.

Ebel

Een horlogemerk dat is opgericht in 1912, een onberispelijk merk als het gaat om kwaliteit en afwerkingsniveau. Het iconische model met de wave is een horloge voor elegante vrouwen en ingetogen mannen. Nooit aanstootgevend, maar de klasse straalt er van af. Modellen die niet te modieus zijn maar ook nooit vervelen. Voor ons is er geen betere reden om dit merk in onze juwelierszaak en webshop te presenteren. Bovendien geeft Ebel standaard drie jaar garantie op alle modellen.

HISTORIE EBEL

EBEL is architectuur zo beschrijft EBEL dit op haar website. 
Het ontwerp begint met een schets, schaalmodellen, harmonische verhoudingen, fijne afrondingen. EBEL weet de verhouding te vinden tussen architectuur en materiaal afwerking.
In architectuur alswel in de horloge fabricage komt artistiek ontwerp en subtiel ontwerp tezamen met technische precisie.
EBEL ziet horloges fabriceren als architectuur, een samenkomst van architectuur en technische precisie wat als resultaat geeft een schoonheid van zakelijkheid en emotie.

Dat vinden wij van Swaab Juweliers ook.
Wat we er echt van vinden is dat EBEL Horloges gewoon vreselijk mooi zijn. Zitten lekker, erg degelijk en gaan lang mee( Wij zien geregeld horloges van 20 jaar en ouder terug) goed waterdicht en die vormgeving natuurlijk, klassiek en eigenlijk bijna eenvoudig.
Juist die vormgeving raakt ons. Het is niet recht, het is niet strak, maar wel in de juiste verhoudingen. Rustig, simpel, rond, natuurlijk, de randen op of voor je pols afgewerkt., je merkt niet dat je dit sieraad om hebt.
Voor de EBEL horloges met briljant in de rand of wijzerplaat geldt nog steeds hetzelfde, de vormgeving is rond en soepel. Minimalistisch maar niet hard.

EBEL is een Zwitsers topmerk en verwerkt topmaterialen. EBEL is typisch anders als ROLEX, CARTIER of IWC. Compleet anders.

Wij zijn trots erop dat dit Zwitsers topmerk ons heeft geselecteerd na strenge selectie als official dealer. Wij hebben een uitgebreide collectie in huis en kunnen via de webshop u aan huis leveren wat u wenst.

Swaab juweliers in Mijdrecht is officieel EBEL dealer voor de Ronde Venen en omstreken. Door ons ruime assortiment en gunstige ligging, is onze winkel in Mijdrecht (gratis parkeren) uw beste optie wanneer u op zoek bent naar EBEL in vinkeveen, EBEL in Uithoorn, EBEL in woerden en EBEL in utrecht en ook hebben we EBEL klanten uit Amstelveen. In Mijdrecht kunt u ons ruime aanbod aan EBEL horloges bekijken en passen. Uiteraard kunt u ook met behulp onze website en catalogus alvast een horloge uitkiezen als voorbereiding. Uiteraard verzorgen wij al uw reparaties en batterijen voor uw EBEL horloge.

Bekijk alvast de collectie online, mochten er vragen zijn of zoek je een horloge wat er niet bijstaat bel 0297-283366 (werktijden) of mail naar info@swaabjuweliers.nl Wij helpen je graag!