• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Materiaal band

Fromanteel

FROMANTEEL BIJ SWAAB JUWELIERS

De horloges van Fromanteel staan symbool voor het succesvolle leven. Al sinds de 17e-eeuw komen uurwerken tot stand vanuit de familie Fromanteel en vandaag de dag zijn deze nog steeds enorm geliefd bij dames en heren. Dat komt ongetwijfeld door de prachtige ontwerpen, maar ook zeker door de ambachtelijke werkwijze waarmee het horlogemerk werkt. Door liefde voor het product en innovatieve technieken te gebruiken draagt jong en oud een prachtig Formanteel horloge aan de pols. Swaab juweliers is officieel dealer van Fromanteel horloges.

DE HORLOGES VAN FROMANTEEL VOOR DAMES EN HEREN

Door de grote diameter van de kast, maar de smallere horlogebanden ontstaat een klassieke vormgeving. De Fromanteel horloges hebben zo een tijdloos design en kunnen daardoor vele generaties worden gedragen. Het maakt niet uit in welke situatie je verkeerd – of het nou een formeel diner is of een casual feest – de uurwerken zorgen voor een elegante uitstraling. Een uitstekende keuze is de Generations collectie uit de collectie Fromanteel horloges voor heren. Deze collectie is zorgvuldig ontworpen en kent een vervaardigde selectie van moderne en tijdloze klokjes. Ook is deze bijzondere collectie terug te vinden in het aanbod van Fromanteel horloges voor dames , maar dan in een meer vrouwelijke vormgeving.

VERANDER VAN STIJL MET DE FROMANTEEL HORLOGEBANDEN

Ideaal aan de horloges van Fromanteel is de mogelijkheid om de horlogebanden te verwisselen. Door deze mogelijkheid kan je het horloge elke dag in een andere stijl dragen. Het aanbod varieert van leer tot textiel en een groot aantal kleuren is verkrijgbaar. Zo bestaan er meerdere bruine horlogebanden, maar ook uitvoeringen in een zwarte, blauwe of zelfs paarse kleur zijn aanwezig. Tegenwoordig hebben wij ook een edelstalen band in de collectie van Fromanteel.

Mocht je vragen hebben....missen wij een horloge op de site waarin je bent geinterreseerd? Bel ons 0297-283366 (werktijden) of mail naar info@swaabjuweliers.nl

WIj helpen je graag!