• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Materiaal band

Lorus

LORUS ....Een horloge waarop u kunt vertrouwen!

Lorus is één van de merken die onder het merk Seiko valt. Een organisatie die in de horlogebranche razend populair is. In 1982 werd het merk in Europa gelanceerd en het was direct een succes. Niet alleen omdat de producten betaalbaar zijn, maar ook omdat ze van goede kwaliteit zijn. Je kan altijd een artikel in de Lorus collectie vinden wat perfect bij jou past. Het prijsbereik van het merk loopt soms op tot wel €2.500, maar bij Swaab juweliers richten we ons vooral op de betaalbare Lorus horloges tussen €16 tot €160,=

Kies jouw favoriete Lorus horloge op onze website of kom langs in de winkel

Een Lorus horloge heeft verschillende standaardfuncties. Zo werken ze bijvoorbeeld op zonne-energie, hebben ze een alarm en duo-displays. Ook zijn de horloges chronograaf, wat betekend dat het horloge een stopwatch-functie heeft. Alle horloges in ons assortiment zijn ook waterdicht of spatwaterdicht. Er zijn verschillende materialen, kleuren en manier waarop de cijfers zijn aangeduid op de wijzerplaat. Zo kun je kiezen voor normale cijfers, Romeinse cijfers, streepjes, punten en uiteraard hebben we ook een digitaal horloge van Lorus!   

Lorus is een van de merken die worden gemaakt en op de markt worden gebracht door de wereldberoemde Seiko Watch Corporation, die ook Pulsar-horloges, Seiko-horloges en Seiko- en Lorus-klokken maakt.

U vindt het product speciaal voor u tussen al deze merken in een breed prijsbereik van € 16 tot € 160,= 
Lorus werd voor het eerst gelanceerd in Europa in 1982 als aanvulling op de reeds populaire merken Pulsar en Seiko. Lorus was meteen een succes en bood niet alleen betaalbare producten, maar ook producten met een hoog ontwerp en technologische kwaliteiten. Door gebruik te maken van de enorme inzet voor technologische vooruitgang van de Seiko Watch Corporation, biedt Lorus nu een breed scala aan horloges aan in zijn productcollectie, naast alle standaardfuncties zoals zonne-energie, digitaal, duo-display en alarmchronografen. Bekijk ze als je dat nog niet hebt gedaan.