• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Materiaal band

Zinzi

Zinzi horloges

Horloges vind je natuurlijk bij Zinzi! Als we het hebben over sieraden is het horloge hét paradepaardje in deze categorie. Dus als liefhebbers van sieraden was het voor Zinzi niet meer dan logisch dat ze een prachtig assortiment horloges voor jou klaar hebben staan. Een assortiment waar we ook dit seizoen weer erg trots op zijn en vol verwachting het jou aan willen bieden. Neem dus gerust een kijkje naar de Zinzi horloges.

Stalen horloges in de kleuren zilver, roségoud, geelgoud, zwart en nog veel meer....

Zinzi horloges vind je in vele, verschillende kleuren. Waarbij we de kast en de band ook al apart van elkaar horen te benoemen, want ook daarin zie je veel verschillende designs en dus ook verschillende kleuren. De kleur van de kast is toch vaak in eenzelfde lijn, waarbij vooral de kastkleuren roségoud, geelgoud en zilver veel voorkomen. Maar bij de band is echt de sky the limit en zie je gegarandeerd jouw lievelingskleur terug in de collectie. Van geelgoud en roségoud, want dat is echt heel populair, tot blauw, paars en zelfs oranje. En dan hebben we nog niet eens alles benoemd. Dus neem snel zelf een kijkje en laat je verrassen door ons assortiment horloges.

Zinzi horloges

Zinzi Horloges bestel je bij Swaab juweliers of koop je bij ons in de winkel in Mijdrecht. We werken hard aan onze collecties, maar werken net zo hard (en misschien wel harder) aan onze service. Want we willen niet alleen mooie horloges aan je presenteren, we willen ook dat jij zo snel en makkelijk mogelijk deze horloges om kunt doen. Batterij of band inkorten? Geen probleem, ook dat doen wij.

De mooiste Zinzi horloges vind je bij Swaab Juweliers! Staat het horloge er niet bij? Bel 0297-283366 (tijdens werkdagen) of mail naar info@swaabjuweliers.nl

Wij helpen je graag!