• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Soort sieraad
Materiaal

Pandora

COLLECTIE VAN PANDORA

De collectie Pandora sieraden in onze webshop en in onze winkel in Mijdrecht begint natuurlijk bij de speciale armbanden van zilver. Deze armbanden zien er in eerste instantie basic uit, maar dat komt natuurlijk omdat jij deze verder mag vullen en ontwerpen.....!

Hiervoor kun je terecht bij een ruime collectie aan bedels van zilver, natuursteen of glasbedels, versierd met zirkonia’s, mineralen of zelfs diamanten en parels. Er zijn religieuze bedeltjes, bedels met dieren en zelfs bedels die je hobby vertegenwoordigen. Ook liefde, familie, natuur en seizoenen vind je terug in de zeer ruime collectie. In de collectie vind je ook functionele bedels, zoals stopper bedels.

Naast armbanden en bedels maakt Pandora ook sieraden zoals oorbellen, kettingen en ringen voor dames. De liefhebber van rosé goud kijkt ook even bij de Pandora Rose collectie. Uiteraard met net zoveel liefde en van materialen van dezelfde hoge kwaliteit.

Geen één armband is hetzelfde, Iedereen heeft zijn eigen smaak en dat maakt je Pandora armband uniek.

Pandora sieraden

De mooiste Pandora sieraden koop je online of in de winkel bij Swaab juweliers, voor jezelf of voor een bijzondere vrouw in je leven.Iedere aankoop wat je bij ons doet online of offline wordt mooi ingepakt in de orginele verpakking van Pandora.