• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Soort sieraad
Materiaal

See You

AANDACHT VOOR ELK SIERAAD AANDACHT VOOR ELKE HERINNERING

Intresse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een sieraad genoemd kan worden.

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties.

Denk bijvoorbeeld aan geboorten vereeuwiging van vriendschap, verwerken van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier pootafdrukjes,

vingeradrukken of het verwerken van het zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest.

Alles wat met herrinering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

Heeft u interesse of zou u vrijblijvend meer willen weten

Bel voor een afspraak 0297-283366 of kom langs in de winkel.

Wij helpen u graag.

Gedenksieraden

Assieraden & Vingerafdruksieraden

Assieraden zijn er in verschillende vormen en maten. Swaab juweliers verwerkt de as veelal zichtbaar, maar subtiel, in een sieraad. De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. U kunt er voor kiezen om er een kleurstof aan toe te voegen.

Assieraden vullen

Enkele sieraden uit onze collectie worden gevuld met een trechtertje met een schroefmechaniek. Uiteraard kunnen wij dit voor u respectvol uitvoeren. Alle sieraden waarvan de as met doorzichtige hars wordt afgedicht zullen door ons worden gevuld. Veelal is dit, op verzoek, mogelijk in uw bijzijn.

Gedenksieraden zijn niet zomaar sieraden. Wij vinden het belangrijk dat u onze assieraden naast uw eigen sieraden kunt dragen. Daarom zijn onze ringen, hangers, oorbellen en armbanden niet als assieraden te herkennen. In ons atelier in Mijdrecht maken wij unieke, elegante en hedendaagse sieraden voor elke dag. 

"Niets is persoonlijker dan uw verdriet kwijtraken in een mooie, tastbare herinnering"

Afscheid nemen is moeilijk. Maar een assieraad zorgt ervoor dat u uw ouder, grootouder, partner, kind of huisdier altijd dichtbij kunt dragen. Sieraad voor u overleden partner, overleden zoon, dochter herdenken Herrinnering aan je overleden moeder of vader.

Een sieraad uitzoeken online is niet makkelijk. Met behulp van verschillende foto’s en gedetailleerde informatie proberen wij u zo goed mogelijk een indruk te geven van onze sieraden. Maar misschien wilt u het sieraad eerst even kunnen vasthouden, voelen, bekijken en ervaren. Kom dan zeker eens langs in onze winkel in de Dorpsstraat 6 in Mijdrecht. Niet alleen kunt u dan de tijd nemen om onze sieraden te bekijken. Ook drinken wij samen een kopje koffie of thee, om al uw wensen te bespreken en even van het moment te genieten. Je doet namelijk niet elke dag zoiets moois als een herinneringssieraad uitzoeken!