• Snelle Levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Verfijn producten
Prijs
Merken
Gender
Materiaal band

Tissot

TISSOT HORLOGES VOOR DAMES EN HEREN

De collectie horloges van Tissot biedt analoge horloges met een elegant design. Voor iedere stijl is er een geschikte horloge te vinden, al houd je van een klassiek design of van een minimalistische look. In de collectie vind je namelijk horloges met een luxe lederen bandje, of een horloge vervaardigd van metaal. Het glas van de wijzerplaten worden gemaakt van saffier. Dit is, na de diamant, de hardste steensoort in de wereld. Hierdoor zijn alle horloges van Tissot krasbestendig en blijft de horloge schitteren als nieuw. Kies voor een herenhorloge van Tissot in het zilver of ga voor een klassiek bruine horloge met lederen bandje.

TISSOT HORLOGES: SWISS MADE

De horloges uit de herencollectie van Tissot zijn ‘Swiss made’. Met het dit label wordt de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid gesymboliseerd. De kernwaarden van Tissot zijn traditie, precisie en innovatie. Het Zwitserse merk steunt daarom ook veel projecten die dezelfde waarden delen.

Swaab juweliers is officieel dealer van Tissot horloges. Zowel in de online shop als in de winkel vind je een uitgebreide collectie van Tissot.

Tissot horloges

Het Zwiterse Tissot is sinds jaar en dag één van de meest vooraanstaande horlogefabrikanten van de wereld. Tissot wordt geroemd om zijn moderne technieken en speciale materialen. In de lijn van zijn rijke historie gaat Tissot volledig met zijn tijd mee en kenmerkt zichzelf dan ook als ware ‘Innovators by Tradition’. Deze benaming is niet onterecht, gezien Tissot het eerste anti-magnetische horloge maakte. Tissot is een Zwitsers horlogemerk. Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoogwaardige uitstraling van het merk wordt veelvuldig, wereldwijd, erkend. Tissot is Official Timekeeper en partner van talloze sportdisciplines.